The first Official WTF moment

För ett par veckor sen gick VMA 2009 (Video Music Awards) och det var en "drama fest". Vi detta laget bör alla ha sett Kanye Wests lilla uppträdande. En incident som helt o hållet attraherade all uppmärksamhet till den grad att man "glömde" bort incident nummer 2. Rapparn Lil Mama kände ett ofantlig behov av att göra bort sig, check it out (kvaliten är lite sådär)....





Vid 0.46 kan man se Jay Z klappa henne på benet för att hon ska fatta att det är dags att dra (dvs hennes Kanye West imitation var inte särskild uppskattad)...but it gets better. Nedan får man see en desperat Sasha Fierce försöka rädda den lilla värdighet Lil Mama har i förebyggande syfte...she fails...and makes funny faces. Stackars "B", så mkt drama kring henne.


Kommentarer
Postat av: Naffe

Jag missade ju hela VMA och Kanye-hysterin. Men det här var ju bara pinsamt. Var Lil' Mama full eller under påverkan av illegala substanser måtro?

2009-10-15 @ 09:35:28
URL: http://lifeofnaffe.blogspot.com
Postat av: Naffe

Missade ju hela VMA och Kanyehysterin... Men det här var ju bara pinsamt. Var Lil'Mama full eller under påverkan av illegala substanser måtro?

2009-10-15 @ 09:36:50
URL: http://lifeofnaffe.blogspot.com
Postat av: Muhammad

Jag undrar inte ifall de distribuerade substanser grattis men att Kanye och Lil´mama tog för sig så att säga, crazy times. Och det här kommer ju hesöka deras "karriärer" for all times, whatever

2009-10-17 @ 11:24:58
URL: http://tokenblackguy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0